Recept
« Terug naar recepten
					
						Soep van de dag 11 december 2012
						PT30M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Soep van de dag 11 december 2012
Een heerlijk soep van de dag 11 december 2012 recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Hilde Dumont
								
																
									Bereidingstijd:
									 30 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Soepen - met Groente
 - > Soepen - met Vlees
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											3
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									Derbyke & Elmo
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Soep van de dag 11 december 2012 te bereiden
 Porei in zeer fijne ringen snijden.
Selder zeer fijn snijden.
Rode ajuin in twee snijden en in fijne ringen snijden.
Wortel in dunne ringen snijden.
Venkel in fijne reepjes snijden.
Spruiten in 4 snijden.
Look zeer fijn snijden.
Aardappelen in kleine blokjes snijden.
Gember in zeer fijne blokjes snijden.
Stoof deze groenten aan in de boter vervolgens regelmatig de bouillon toevoegen laat de soep op een zacht vuur sudderen.
Zet het vuur iets hoger en voeg de pasta en courgette toe, voor het serveren de blokjes rauwe hindefiletblokjes toevoegen.
Serveer zeer warm met vers gebakken lookbroodjes.
 
										Selder zeer fijn snijden.
Rode ajuin in twee snijden en in fijne ringen snijden.
Wortel in dunne ringen snijden.
Venkel in fijne reepjes snijden.
Spruiten in 4 snijden.
Look zeer fijn snijden.
Aardappelen in kleine blokjes snijden.
Gember in zeer fijne blokjes snijden.
Stoof deze groenten aan in de boter vervolgens regelmatig de bouillon toevoegen laat de soep op een zacht vuur sudderen.
Zet het vuur iets hoger en voeg de pasta en courgette toe, voor het serveren de blokjes rauwe hindefiletblokjes toevoegen.
Serveer zeer warm met vers gebakken lookbroodjes.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
									
                    
derbyke zegt: