Recept
« Terug naar recepten
					
						Soep: roodkapje en sneeuwwitje samen op pad
						PT40M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Soep: roodkapje en sneeuwwitje samen op pad
Een heerlijk soep: roodkapje en sneeuwwitje samen op pad recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Hilde Dumont
								
																
									Bereidingstijd:
									 40 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Soepen - met Groente
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											1
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									Derbyke & Elmo
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Soep: roodkapje en sneeuwwitje samen op pad te bereiden
 Ajuinen grof snijden.
Rode biet grof snijden.
Venkel in blokjes snijden.
Look plat duwen maar heel laten.
Houd een stuk rode biet en venkel aan de kant voor afgarnering, deze wel fijn snijden.
Stoof de groenten aan in boter vervolgens de bouillon regelmatig toevoegen.
Mix de soep zeer goed en warm goed op, voeg de afgarnering toe.
Serveer zeer warm op bord en werk af met het groen van de venkel.
										Rode biet grof snijden.
Venkel in blokjes snijden.
Look plat duwen maar heel laten.
Houd een stuk rode biet en venkel aan de kant voor afgarnering, deze wel fijn snijden.
Stoof de groenten aan in boter vervolgens de bouillon regelmatig toevoegen.
Mix de soep zeer goed en warm goed op, voeg de afgarnering toe.
Serveer zeer warm op bord en werk af met het groen van de venkel.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
									
                    