KookJij

Recept voor Snoeperij van kwartelboutjes en port

Een heerlijk snoeperij van kwartelboutjes en port recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 10 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Amuse
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Kookclub
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

Kwartelboutjes kruiden met peper en zout.
Olijfolie verwarmen en de boutjes rondom goudbruin bakken.
Sjalotten toevoegen en enkele minuten meebakken.
Suiker toevoegen en afblussen met bouillon en rode port.
Laat geheel aan de kook komen, dan nog 30 minuten zacht inkoken.
Vlak voor serveren boutjes uit het vocht halen en op klein amusebord leggen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst