Recept
« Terug naar recepten
					
						Simpele spaghetti carbonara (zonder ei)
						PT30M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Simpele spaghetti carbonara (zonder ei)
Een heerlijk simpele spaghetti carbonara (zonder ei) recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									monique ottenbros
								
																
									Bereidingstijd:
									 30 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											4
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Simpele spaghetti carbonara (zonder ei) te bereiden
   -de spaghetti beetgaar koken, afgieten en het wokblokje erdoor roeren tot het gesmolten is
-de spekblokjes langzaam uitbakken
-spekblokjes uit de pan scheppen en de champignons lichtbruinbakken in het overgebleven vet
-champignons eruit scheppen en bij de spekblokjes doen
-in het overgebleven vet de ham/kaassaus maken (water erbij doen en het poeder en wachten tot alles kookt)
-dan de champignons en de spekjes er terug bij doen samen met de knoflook
-± 5 minuutjes zachtjes doorwarmen
-als laatste de basilicum erdoor roeren en alles bij de spaghetti doen en goed doorroeren
-over borden verdelen en bestrooien met de Parmezaanse kaas en flink bestrooien met de verse peper
										-de spekblokjes langzaam uitbakken
-spekblokjes uit de pan scheppen en de champignons lichtbruinbakken in het overgebleven vet
-champignons eruit scheppen en bij de spekblokjes doen
-in het overgebleven vet de ham/kaassaus maken (water erbij doen en het poeder en wachten tot alles kookt)
-dan de champignons en de spekjes er terug bij doen samen met de knoflook
-± 5 minuutjes zachtjes doorwarmen
-als laatste de basilicum erdoor roeren en alles bij de spaghetti doen en goed doorroeren
-over borden verdelen en bestrooien met de Parmezaanse kaas en flink bestrooien met de verse peper
Mijn kookverhaal (monique ottenbros)
Voor de liefhebbers kun je hier ook verse spinazie bij doen; als de saus zover klaar is dan voeg je beetje bij beetje de verse spinazie toe tot deze geslonken is en ga dan verder met het recept.
									 
                    



 
					 
									
nelleke zegt: