Recept
« Terug naar recepten
					
						Scotch broth with barly
						PT160M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Scotch broth with barly
Een heerlijk scotch broth with barly recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Marijke Geurts
								
																
									Bereidingstijd:
									 160 min
								
								
									Personen:
									6 personen
								
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											3
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Engeland
								
																								
									Keuken:
									Europese
								
																								
									Bron:
									reis om de wereld
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Scotch broth with barly te bereiden
 Breng het vlees met 1 3/4 liter koud water en het laurierblaadje
langzaam aan de kook. Schep het schuim eraf en laat de bouillon ca. 2 uur zachtjes trekken. Laat de bouillon afkoelen en schep het vet eraf. Breng de bouillon op smaak met zout en peper. Maak de groenten schoon en snijd ze in dunne reepjes. Voeg de groenten en de gort aan de bouillon toe en kook de soep nog ca. 45 min. op zacht vuur. Strooi de peterselie erover.
Serveer de soep met zelfgebakken croutons
									langzaam aan de kook. Schep het schuim eraf en laat de bouillon ca. 2 uur zachtjes trekken. Laat de bouillon afkoelen en schep het vet eraf. Breng de bouillon op smaak met zout en peper. Maak de groenten schoon en snijd ze in dunne reepjes. Voeg de groenten en de gort aan de bouillon toe en kook de soep nog ca. 45 min. op zacht vuur. Strooi de peterselie erover.
Serveer de soep met zelfgebakken croutons
 
                    





 
					