KookJij

Schelpjes met zalm en kappertjes

Een heerlijk schelpjes met zalm en kappertjes recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 24 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie: 665 kCal energie
26 Gram eiwit
37 Gram vet
57 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: ah.nl
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Schelpjes met zalm en kappertjes te bereiden

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar, maar trek 1 minuut van de kooktijd af.
Verhit de boter in een hapjespan en fruit de sjalot 1 minuut.
Voeg de slagroom, zalm en kappertjes toe en verhit op laag vuur 2 minuten.
Rasp ondertussen de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit.
Voeg de pasta aan het zalm-roommengsel toe en warm 1 minuut mee.
Voeg het citroenrasp toe en breng op smaak met het sap en peper en zout.
Verdeel over 4 borden.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst