Recept
« Terug naar recepten
					
						Schelpjes met zalm en kappertjes
						PT24M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Schelpjes met zalm en kappertjes
Een heerlijk schelpjes met zalm en kappertjes recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Sascha ten Brink
								
																
									Bereidingstijd:
									 24 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  									
                  									665 kCal energie
26 Gram eiwit
37 Gram vet
57 Gram koolhydraten
								26 Gram eiwit
37 Gram vet
57 Gram koolhydraten
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											1
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Italie
								
																								
									Keuken:
									Europese
								
																								
									Bron:
									ah.nl
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Schelpjes met zalm en kappertjes te bereiden
 Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar, maar trek 1 minuut van de kooktijd af. 
Verhit de boter in een hapjespan en fruit de sjalot 1 minuut.
Voeg de slagroom, zalm en kappertjes toe en verhit op laag vuur 2 minuten.
Rasp ondertussen de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit.
Voeg de pasta aan het zalm-roommengsel toe en warm 1 minuut mee.
Voeg het citroenrasp toe en breng op smaak met het sap en peper en zout.
Verdeel over 4 borden.
									Verhit de boter in een hapjespan en fruit de sjalot 1 minuut.
Voeg de slagroom, zalm en kappertjes toe en verhit op laag vuur 2 minuten.
Rasp ondertussen de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit.
Voeg de pasta aan het zalm-roommengsel toe en warm 1 minuut mee.
Voeg het citroenrasp toe en breng op smaak met het sap en peper en zout.
Verdeel over 4 borden.
                    