KookJij

Saus : Porto saus met rozijnen

Een heerlijk saus : porto saus met rozijnen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Sauzen & dressings - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Saus : Porto saus met rozijnen te bereiden

Stoof de grof gesneden sjalotjes samen met de rozijnen aan. Goed kruiden, honing toevoegen en de rode port, laat even inkoken.
Mix zeer goed. Saus terug aan de kook brengen en opnieuw port toevoegen tot de gewenste dikte.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

h_wieske

h_wieske zegt:
Bedankt voor je reactie, ga het zeker uitproberen.
Gr.Hélène
derbyke

derbyke zegt:
Hallo H_wieske aan jou de keus zeker bij alle vleessoorten maar zeker bij wild gerechten .Veel succes groetjes van ons 3 :);):p
h_wieske

h_wieske zegt:
Heb een vraag waar kan je deze saus bij gebruiken?
Wil het n.l. een keer maken ziet er lekker uit en niet al te bewerkelijk.
Gr. Hélène