Recept
« Terug naar recepten
Roerbak van varkensvlees met Thaise basilicum (pad kra pao moo saap)
PT20M
Roerbak van varkensvlees met Thaise basilicum (pad kra pao moo saap)
Een heerlijk roerbak van varkensvlees met thaise basilicum (pad kra pao moo saap) recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Thailand
Keuken:
Oosterse
Bron:
onoffspices.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Roerbak van varkensvlees met Thaise basilicum (pad kra pao moo saap) te bereiden
Verhit je wok en bak 2/3 van het potje Thaise roerbakmix.
Voeg het varkensvlees toe en roerbak tot het vlees gaar is.
Voeg de Thaise basilicum toe.
Serveer met gestoomde jasmijn rijst en een gebakken ei.