KookJij

Roerbak van varkensvlees met Thaise basilicum (pad kra pao moo saap)

Een heerlijk roerbak van varkensvlees met thaise basilicum (pad kra pao moo saap) recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Thailand
Keuken: Oosterse
Bron: onoffspices.nl
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Roerbak van varkensvlees met Thaise basilicum (pad kra pao moo saap) te bereiden


Verhit je wok en bak 2/3 van het potje Thaise roerbakmix.
Voeg het varkensvlees toe en roerbak tot het vlees gaar is.
Voeg de Thaise basilicum toe.
Serveer met gestoomde jasmijn rijst en een gebakken ei.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst