Recept
« Terug naar recepten
					
						Roerbak van garnalen en mosselen met Thaise basilicum
						PT20M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Roerbak van garnalen en mosselen met Thaise basilicum
Een heerlijk roerbak van garnalen en mosselen met thaise basilicum recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Erwin Elens
								
																
									Bereidingstijd:
									 20 min
								
								
									Personen:
									2/3 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Voorgerechten - Warm
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Thailand
								
																								
									Keuken:
									Oosterse
								
																								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Roerbak van garnalen en mosselen met Thaise basilicum te bereiden
Roerbak de limoen bladeren en verse groene pepers in een eetlepel Thaise roerbakmix in een hete wok.
Voeg de mosselen en garnalen toe en verhit totdat de mosselen open zijn en de garnalen gaar zijn.
Serveer als voorgerecht of hapje op een klein bordje.
 
                    





 
					