Recept
« Terug naar recepten
					
						Reebiefstukjes met witte pepersaus
						PT45M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Reebiefstukjes met witte pepersaus
Een heerlijk reebiefstukjes met witte pepersaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Bert Allers
								
																
									Bereidingstijd:
									 45 min
								
								
									Personen:
									5 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Hoofdgerechten - Wild
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											3
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									Eigen kookclub
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Reebiefstukjes met witte pepersaus te bereiden
Saus:
Doe de cognac, wildbouillon en de gekneusde witte peperkorrels in een sauspan.Zet dit op een hoog vuur en kook het in tot 1/3.
Voeg room toe en kook dit opnieuw in tot 1/2.
Breng de saus op smaak met zout.
Houd de saus warm.
Vless:
Bestrooi de biefstukjes met zout en peper en bak ze mooi bruin in de boter op een matig vuur.
Verdeel de biefstukjes over de warme borden, en giet er een beetje saus over
									Doe de cognac, wildbouillon en de gekneusde witte peperkorrels in een sauspan.Zet dit op een hoog vuur en kook het in tot 1/3.
Voeg room toe en kook dit opnieuw in tot 1/2.
Breng de saus op smaak met zout.
Houd de saus warm.
Vless:
Bestrooi de biefstukjes met zout en peper en bak ze mooi bruin in de boter op een matig vuur.
Verdeel de biefstukjes over de warme borden, en giet er een beetje saus over
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
 
									Eetschrijver zegt:
 
									Bert Allers zegt:
Je kan het alvast apart leggen of opslaan, het komt dan vast wel in de maanden met een R uit de kast.:)
 
                    
 
					
Bert Allers zegt:
Oh ik heb toch zoveel seizoensrecepten de laatste maand ingevoerd.
M.V.G. Bert:)