Recept
« Terug naar recepten
					
						reebiefstuk met hubertussaus
						PT20M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			reebiefstuk met hubertussaus
Een heerlijk reebiefstuk met hubertussaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Marijke Geurts
								
																
									Bereidingstijd:
									 20 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Hoofdgerechten - Wild
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											9
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe reebiefstuk met hubertussaus te bereiden
Bestrooi de reebiefstukjes met zout en peper. Bak het spek uit in een pan en fruit hierin de gehakte ui. Voeg de champignons in plakjes gesneden, de puree, de bouillon en de kervel toe. Verwarm  dit alles gedurende 10 min. Verwarm de boter in een andere pan en bak hierin de biefstukjes aan beide zijde bruin (reken 4 min aan iedere kant ). Bind de saus met de aangemengde bloem. Neem de biefstukjes uit de pan, Blus de bakboter met wat warm water en voeg dit toe aan de saus. Maak deze op smaak met peper. Voeg een scheutje slagroom toe voor een extra fijne smaak.
									
                    
straetg zegt: