KookJij

Raapsteeltjes met spaghetti en roereieren

Een heerlijk raapsteeltjes met spaghetti en roereieren recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vegetarisch
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Raapsteeltjes met spaghetti en roereieren te bereiden

1. Kook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing gaar en giet ze af.
2. Maak de raapsteeltjes schoon en kook ze met aanhangend water en iets zout in 5 minuten gaar.
3. Hak de raapstelen, doe ze terug in de pan en bind het vocht met het aangelengde aardappelmeel.
4. Roer een klontje boter door de groente. Maak roereieren van de eieren, melk, zout, peper, paprikapoeder en de bieslook.
5. Neem een voorverwarmde schaal, leg de raapstelen in het midden, schik de spaghetti eromheen.
6. Verdeel de roereieren over het geheel en garneer met plakjes tomaat en fijngeknipte bieslook.

Een heerlijke (vegetarische) schotel !

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

michelle van der lecq

michelle van der lecq zegt:
leuke recept kan ik goed gebruiken voor prestatie kookboek voor school !!:p
bita

bita zegt:
Heerlijk. Kan niet wachten tot het seizoen begint.:p
Frenk

Frenk zegt:
Zag afgelopen week dat raapsteeltjes verkrijgbaar zijn bij de Jumbo supermarkten, ze stonden in hun reclame-krantje met een frisse salade met raapsteeltjes