KookJij

Profiteroles met ... Boursin

Een heerlijk profiteroles met ... boursin recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: nvt personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Boursin
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Profiteroles met ... Boursin te bereiden

Verwarm de oven voor op 180 °C (th. 6).
Verwarm in een kookpot op een zacht vuurtje het water, de melk, de boter, de suiker en het zout.
Haal de pot van het vuur zodra het begint te koken en doe alle bloem in één keer in de kookpot. Meng alles door elkaar. Zet opnieuw op het vuur en droog het deeg door het stevig met een houten lepel te kneden.
Doof het vuur wanneer het deeg niet meer aan de wanden van de kookpot kleeft. Doe er een voor een de eieren bij.
Vul een spuitzak met deeg. Gebruik een siliconen plaat of leg een blad vetvrij papier op de ovenschaal en vorm nootjes deeg. Leg ze 5 cm uit elkaar want ze zwellen tijdens het bakken.
Zet ongeveer 20 min. in de oven.
Laat de profiteroles vervolgens afkoelen.
Snijd er een hoedje af en vul elke profiterole met Boursin verse roomkaas Vijgen & 3 Noten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst