Recept
« Terug naar recepten
					
						Preislaatje met mosterdvinaigrette en garnalen
						PT30M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Preislaatje met mosterdvinaigrette en garnalen
Een heerlijk preislaatje met mosterdvinaigrette en garnalen recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Maxime Lachi
								
																
									Bereidingstijd:
									 30 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											1
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Amerika
								
																								
									Keuken:
									Amerikaanse
								
																								
									Bron:
									
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Preislaatje met mosterdvinaigrette en garnalen te bereiden
Was de preien en snijd ze in julienne. Stoof ze glazig in een klontje boter en kruid met peper, nootmuskaat en tijm. Voeg de groentebouillon toe en laat rustig sudderen tot het vocht is verdampt. Maak intussen een vinaigrette  met witte wijnazijn, mosterd, olie en versgemalen peper. Serveer de prei met de garnalen, de vinaigrette en gesnipperde bieslook.
									 
                    





 
					