Recept
« Terug naar recepten
					
						Poulet à la diable - Duivelse kip
						PT45M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Poulet à la diable - Duivelse kip
Een heerlijk poulet à la diable - duivelse kip recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Gerard Schaefers
								
																
									Bereidingstijd:
									 45 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											1
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									Gerard Schaefers
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Poulet à la diable - Duivelse kip te bereiden
 De kippen rauw trancheren en de stukken in de koekenpan sauteren tot ze gaar zijn.
De karkassen met al de kruiden koken, tot men een geurige bouillon heeft.
Boter, ham en bloem bruin fruiten, hierbij peper, tomatenpuree, bouillon, champignonnat en de wijn voegen.
De saus 20 minuten laten koken, zeven en afmaken met champignons en zo nodig peper.
De stukken kip paneren en in frituurvet bakken.
De saus in het midden van de schotel leggen en de stukken kip er om heen.
									De karkassen met al de kruiden koken, tot men een geurige bouillon heeft.
Boter, ham en bloem bruin fruiten, hierbij peper, tomatenpuree, bouillon, champignonnat en de wijn voegen.
De saus 20 minuten laten koken, zeven en afmaken met champignons en zo nodig peper.
De stukken kip paneren en in frituurvet bakken.
De saus in het midden van de schotel leggen en de stukken kip er om heen.
                    
Manuel Lopez zegt: