Recept
« Terug naar recepten
					
						Port-citroensorbet
						PT45M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Port-citroensorbet
Een heerlijk port-citroensorbet recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Bert Allers
								
																
									Bereidingstijd:
									 45 min
								
								
									Personen:
									5 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											1
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Amerika
								
																								
									Keuken:
									Amerikaanse
								
																								
									Bron:
									CCPL
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Port-citroensorbet te bereiden
Verhit water en los hierin de suiker op.
Voeg dan van het vuur af het voorgeweekte gelatineblaadje toe.
Voeg rode port en citroensap toe, laat afkoelen en draai tot ijs.
Voeg gedurende de laatste 5 minuten het stijfgeslagen eiwit toe.
Versier hoog champagneglas met suikerrandje, doe ijsbolletjes hierin en garneer met plakje citroen en mint-blaadje
									Voeg dan van het vuur af het voorgeweekte gelatineblaadje toe.
Voeg rode port en citroensap toe, laat afkoelen en draai tot ijs.
Voeg gedurende de laatste 5 minuten het stijfgeslagen eiwit toe.
Versier hoog champagneglas met suikerrandje, doe ijsbolletjes hierin en garneer met plakje citroen en mint-blaadje
 
                    
 
					