KookJij

Pittig rundvlees

Een heerlijk pittig rundvlees recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
  2. > Hoofdgerechten - Wokken
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: China
Keuken: Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pittig rundvlees te bereiden

Snijd het vlees in reepjes van 2.5 cm en zet ze apart.Meng de suiker,specerijen en sojasaus doorelkaar.Voeg het vlees,gember en zout toe en meng alles doorelkaar.Dek het af en laat het 20 min.marineren.Verhit de olie in de wok en roerbak de lente-uitjes 1 min.Voeg het vlees toe en roerbak deze 5 min. mee tot het mooi bruin is geworden.Voeg nog de zwarte peper toe.Serveer dit gerecht met een pittige dipsaus en nasi.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Loes

Loes zegt:
Ik ga het zeker een keer proberen, zo te lezen is het heerlijk.