KookJij

Perziken uit de oven (pesche al forno)

Een heerlijk perziken uit de oven (pesche al forno) recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Perziken uit de oven (pesche al forno) te bereiden

Perziken wassen,halveren en ontpitten.Met en lepel rond de pitholte wat vruchtvlees voor de vulling eruit halen.Vruchtvlees,suiker,gemalen bitterkoekjes,eidooiers en maraskijn vermengen.Er de perziken me vullen.Een vuurvaste schaal invetten en de peziken erin leggen,wijn erbij gieten en op middelhoge temperatuur (180c) goedgeel bakken.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst