KookJij

Pepperonipasta

Een heerlijk pepperonipasta recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Pasta
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pepperonipasta te bereiden

Verhit 2 el van de olijfolie in een koekenpan met dikke bodem.
Doe de ui erin en bak hem op laag vuur al roerend in 5 min. gaar.
Doe de rode en oranje paprika, tomaten met sap, tomatenpuree en het paprikapoeder erbij, en breng de saus aan de kook.
Doe de worst en peterselie erbij en breng op smaak met peper en zout.
Roer alles goed voor, breng aan de kook, zet het vuur lager en laat de saus 10-15 min. pruttelen.
Breng intussen een grote steelpan met dikke bodem met licht gezouten water aan de kook.
Doe de pasta erin, laat het water weer aan de kook komen en kook de pasta in 8-10 min. beetgaar.
Giet hem goed af en doe hem in een verwarmde schaal.
Doe de rest van de olijolie erbij en meng opnieuw.
Bestrooi het gerecht met peterselie en dien op met slablaadjes

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst