Wil je het invriezen, laat dan de kaas achterwege en voeg het toe als je het opdient.
Vind dat de kaas er niet lekker op wordt als het gevroren is, maar dat is persoonlijk.
Recept
« Terug naar recepten
Pastinaak ovenschotel
PT75M
Pastinaak ovenschotel
Een heerlijk pastinaak ovenschotel recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Barbara Metz
Bereidingstijd:
75 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
kookmap
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pastinaak ovenschotel te bereiden
Borstel de pastinaak schoon en snijd in dunne plakjes.
Leg een deel v.d. plakjes op de bodem v.e. vuurvaste schaal.
Snijd de tomaten in plakjes en leg ze op de pastinaak.
Pers een knoflookteentje er boven uit en strooi wat z+p erover.
Dan wéér een laagje opbouwen en eindig met een laagje
pastinaak.
Bestrooi met de kaas en de paneermeel.
Een paar klontjes boter bovenop.
Op 175°C in 60 min. bruin en gaar.
Leg een deel v.d. plakjes op de bodem v.e. vuurvaste schaal.
Snijd de tomaten in plakjes en leg ze op de pastinaak.
Pers een knoflookteentje er boven uit en strooi wat z+p erover.
Dan wéér een laagje opbouwen en eindig met een laagje
pastinaak.
Bestrooi met de kaas en de paneermeel.
Een paar klontjes boter bovenop.
Op 175°C in 60 min. bruin en gaar.
Jeannine Van Immerseel zegt:
Sorry wou hj 4 sterren geven, maar stopte bij 1, dus denk die drie er dan maar bij.