Recept
« Terug naar recepten
					
						Pastasalade met tonijn en radijs
						PT50M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Pastasalade met tonijn en radijs
Een heerlijk pastasalade met tonijn en radijs recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Marijke Geurts
								
																
									Bereidingstijd:
									 50 min
								
								
									Personen:
									1 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											2
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									ah
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Pastasalade met tonijn en radijs te bereiden
 Kook de pasta gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de broccoliroosjes in ruim water in 3-4 min. beetgaar. Spoel ze af met koud water en laat ze goed uitlekken. Pureer de inhoud van 1 blikje tonijn met olie met het citroensap en de yoghurt. Breng de dressing op smaak met zout en (versgemalen) peper. Laat de rest van de tonijn uitlekken en verdeel in stukjes. Giet de pasta af, meng direct in een schaal met de dressing. Schep de broccoliroosjes en de ui om met drie kwart van de tonijn, van de radijs en van de kappertjes. Laat minstens 20 min. afkoelen. Breng de salade op smaak met zout en (versgemalen) peper en garneer met de rest van de tonijn, de radijs en de kappertjes.
 
 
 
									
                    