Ijs uit de diepvriezer nemen en iets zachter laten worden.
Met ijsbolletjestang in 4 hoge glazen bolletje ijs scheppen.
Champagne erover schenken.
Direct opdienen
									
Recept
« Terug naar recepten
					
						Passievruchtspoom
						PT210M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Passievruchtspoom
Een heerlijk passievruchtspoom recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Martine De Clercq
								
																
									Bereidingstijd:
									 210 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Speciale gelegenheden - Kerst
- > Bijgerechten - Overig
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											3
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									vriend
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Passievruchtspoom te bereiden
 Passievruchten halveren. Met een theelepel het vruchtvlees eruit scheppen. Boven kommetje vruchtvlees door een zeef wrijven (sap). In steelpan 2 dl water en suiker aan de kook brengen. Koken tot suiker is opgelost, laten afkoelen en dan de passievruchtsap toevoegen. Door elkaar roeren. Overdoen in een diepvriesdoosje en +/- een uur laten bevriezen. Met een vork goed door elkaar prakken. In nog +/- 2 uur laten bevriezen, ieder half uur doorprakken. 
										 
                    





 
					