Recept
« Terug naar recepten
					
						Panna cotta met koffie
						PT40M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Panna cotta met koffie
Een heerlijk panna cotta met koffie recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Erwin Elens
								
																
									Bereidingstijd:
									 40 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Nagerechten - Koud
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Italie
								
																								
									Keuken:
									Europese
								
																								
									Bron:
									Libelle-lekker
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Panna cotta met koffie te bereiden
 Breng de room aan de kook met de poedersuiker.
Week de gelatine in koud water. Knijp ze uit en voeg ze toe aan het roommengsel. Giet er de koffie bij en laat nog 4 minuten meekoken, zet het vuur iets lager als het geheel dreigt over te koken.
Giet de panna cotta in 4 tot 6 glaasjes en laat afkoelen in de koelkast.
Ontvorm de glaasjes voor het serveren en strooi er nog wat gehakte pistachenootjes over.
									Week de gelatine in koud water. Knijp ze uit en voeg ze toe aan het roommengsel. Giet er de koffie bij en laat nog 4 minuten meekoken, zet het vuur iets lager als het geheel dreigt over te koken.
Giet de panna cotta in 4 tot 6 glaasjes en laat afkoelen in de koelkast.
Ontvorm de glaasjes voor het serveren en strooi er nog wat gehakte pistachenootjes over.
                    