Recept
« Terug naar recepten
					
						Panga Italia
						PT30M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Panga Italia
Een heerlijk panga italia recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Tania Heeren
								
																
									Bereidingstijd:
									 30 min
								
								
									Personen:
									2 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											7
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Onbekend
								
																																
									Bron:
									
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Panga Italia te bereiden
   De bruschetta-mix mengen met water. Laten wellen. Beetje olijfolie (extra vergine) toevoegen.
De pangafilet aan binnenkant besmeren met de bruschetta, oprollen en vaststeken met een houten prikkertje.
Ovenschaal insmeren met olie en de rolletjes panga bruschetta erin leggen. Ook de rolletjes aan de bovenzijde met wat olie besmeren.
20 minuten in een op 170 graden voorverwarmde oven zetten.
   
									De pangafilet aan binnenkant besmeren met de bruschetta, oprollen en vaststeken met een houten prikkertje.
Ovenschaal insmeren met olie en de rolletjes panga bruschetta erin leggen. Ook de rolletjes aan de bovenzijde met wat olie besmeren.
20 minuten in een op 170 graden voorverwarmde oven zetten.
                    
Cynthia zegt: