KookJij

Paddenstoelensoep met mascarpone

Een heerlijk paddenstoelensoep met mascarpone recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Soepen - met Zuivel
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: cucina italia
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Paddenstoelensoep met mascarpone te bereiden

Bak de paddenstoelen met de knoflook 5 minuten in de boter op middelhoog vuur. Schep 4 eetlepels paddenstoelen uit de pan en houd deze apart. Doe de rozemarijnnaaldjes en bouillon in de pan en laat de soep 15 minuten zachtjes koken. Pureer de soep. Verwarm de soep op zacht vuur en roer de mascarpone erdoor. Breng op smaak met zout en peper. Garneer met de achtergehouden paddenstoelen en peterselie.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Visje

Visje zegt:
Ik heb deze soep uitgeprobeerd voor de kerst. Verrukkelijk.
:)
sara

sara zegt:
hallo,

moeten de paddestoelen ook meekoken met de soep?