KookJij

Pad Thai

Een heerlijk pad thai recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Thailand
Keuken: Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pad Thai te bereiden

Bereiding
Giet kokend water over de noodles en laat ze 15 minuten staan; giet ze af met koud water
Verwarm de tamarinde met de bruine suiker en vissaus
Bak de ui, (gedroogde) pepers en knoflook in olie in een wok
Voeg de garnalen toe
Voeg al roerend de eieren toe
Voeg de saus toe
Voeg de noodles toe
Voeg de taugé en bosui toe
Strooi er de koriander en pinda's over

Serveren met een partje limoen

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Anna

Anna zegt:
Via Google: Uit de pulp van de vruchten wordt tamarindesiroop bereid. Uit de siroop wordt frisdrank gemaakt. De pulp is ook een bestanddeel van verschillende sauzen, waaronder worcestersaus, en is een belangrijk ingrediënt in de Aziatische keuken.

Groet,
Anna
KookJij
antonpieck

antonpieck zegt:
Hallo, Gast
kan je mij even laten weten wat is (tamarinde)
want ik wil jouw recept uitproberen,alvast bedankt,
Groetjes Marleen