Recept
« Terug naar recepten
					
						Pad Thai
						PT30M
					
          
           
          
					
			Pad Thai
Een heerlijk pad thai recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
					
					
				Bereiding
Hoe Pad Thai te bereiden
Bereiding
Giet kokend water over de noodles en laat ze 15 minuten staan; giet ze af met koud water
Verwarm de tamarinde met de bruine suiker en vissaus
Bak de ui, (gedroogde) pepers en knoflook in olie in een wok
Voeg de garnalen toe
Voeg al roerend de eieren toe
Voeg de saus toe
Voeg de noodles toe
Voeg de taugé en bosui toe
Strooi er de koriander en pinda's over
Serveren met een partje limoen
									Giet kokend water over de noodles en laat ze 15 minuten staan; giet ze af met koud water
Verwarm de tamarinde met de bruine suiker en vissaus
Bak de ui, (gedroogde) pepers en knoflook in olie in een wok
Voeg de garnalen toe
Voeg al roerend de eieren toe
Voeg de saus toe
Voeg de noodles toe
Voeg de taugé en bosui toe
Strooi er de koriander en pinda's over
Serveren met een partje limoen
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
antonpieck zegt:
kan je mij even laten weten wat is (tamarinde)
want ik wil jouw recept uitproberen,alvast bedankt,
Groetjes Marleen
                    
Anna zegt:
Groet,
Anna
KookJij