KookJij

Ossobucco van kalkoen

Een heerlijk ossobucco van kalkoen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 120 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Gevogelte
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Lacroix
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Ossobucco van kalkoen te bereiden

Bruin de schenkels in een beetje olijfolie en breng ze op smaak met peper en zout. Voeg de groenten en de kruiden erbij en bevochtig ze met de witte wijn en de fond. Breng aan de kook en voeg de gepelde tomaten toe. Laat de schenkels op een laag vuurtje gaar worden, tot het vlees van het bot loskomt. Verwijder de schenkels en laat de jus even inkoken. Breng op smaak met peper en zout. Serveer de schenkels met de jus, groentjes en wat verse pasta of risotto.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst