KookJij

Oosters noedelsoepje met haddock

Een heerlijk oosters noedelsoepje met haddock recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 35 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: vishandel Vandermaesen
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Oosters noedelsoepje met haddock te bereiden

Snijd de selder en de wortelen in dunne staafjes. Kook de groenten 5 minuten in kokend gezouten water en giet ze dan af.
Snijd de stam van de broccoli in staafjes. Kook 4 minuten in kokend gezouten water, giet af en spoel de groente met koud water om de mooie groene kleur te behouden.
Meng de kippenfond, de vissaus en de sojasaus. Breng aan de kook, voeg de groenten toe en laat de soep op een laag vuur 10 minuten zacht sudderen.
Knip de glasnoedels in stukjes en laat ze even weken in warm water tot ze mooi gezwollen zijn. Giet af en voeg ze bij de soep.
Warm de gerookte schelvisfilets in een pan met antikleeflaag in wat olijfolie op, leg ze in de noedelsoep en werk af met fijngesneden koriander.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst