KookJij

Mutzeln

Een heerlijk mutzeln recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: nvt personen
Categorieën:
  1. > Brood - Gerecht
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Oostenrijk
Keuken: Europese
Bron: life and cooking
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Mutzeln te bereiden

Zeef de bloem. Smelt de boter. Kneed alle ingrediënten tot een deeg. Rol het zo dun mogelijk uit tot een langwerpige lap. Snijd rechthoekjes van vier bij acht centimeter van het deeg. Verhit de olie tot 180 graden C. en frituur de deegplakjes goudbruin. Laat ze uitlekken op keukenpapier. Bestrooi ze royaal met poedersuiker en serveer.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst