Recept
« Terug naar recepten
					
						Mousse van gerookte paling
						PT30M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Mousse van gerookte paling
Een heerlijk mousse van gerookte paling recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Marijke Geurts
								
																
									Bereidingstijd:
									 30 min
								
								
									Personen:
									12 personen
								
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											4
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									ed en kees
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Mousse van gerookte paling te bereiden
Verwarm de visfond en los de geweekte gelatine op. Laat dit lobbig worden en schep er de gepureerde paling, de lobbig geklopte slagroom en de gehakte peterselie door. 
Maak het geheel op smaak met peper en zout en laat het verder opstijven.
Spuit de mousse in borrelglaasjes (of op amuselepels) en garneer met enkele zalmeitjes.
									Maak het geheel op smaak met peper en zout en laat het verder opstijven.
Spuit de mousse in borrelglaasjes (of op amuselepels) en garneer met enkele zalmeitjes.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
nel zegt:
1 dl geklopte (slagroom
2 blaadjes galatine
200 gram paling
1 theelepeltje citroensap
peper, zout(wat peterselie?)geen visfond
nel zegt:
Ga het misschien uit proberen.
                    
Tania zegt: