KookJij

Mini-Romana uit de oven

Een heerlijk mini-romana uit de oven recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 35 min
Personen: ????? personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Engeland
Keuken: Europese
Bron: Nigella bites
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Mini-Romana uit de oven te bereiden

Verwarm de over voor op 200ºC. Was de mini-Romana sla en laat goed uitlekken. Doe de olijfolie in de braadslede, leg de sla er in en strooi de knoflook, peper en zout erover, giet de bouillon er op en als laatste de tijm. Niet te veel anders gaat het overheersen. Dek af met de alu-folie en zet het in een voorverwarmde oven van 200ºC. Laat 25 minuten koken, niet langer anders wordt het te zacht.
Schep de sla op een rooster en laat het uitlekken.

Mijn kookverhaal (Gerda Lamers)

Dit recept zag ik afgelopen week op RTL 4 bij Nigella's, ik heb het gauw opgeschreven en direct gemaakt en ik moet zeggen het is voor herhaling vatbaar. Het is lekker kruidig en knapperig. Lekker met gebakken krieltjes en een stukje vlees naar keuze.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

slaatje

slaatje zegt:
Fijn om te horen, ik was dit al weer vergeten maar moet het toch maar weer eens maken, kan ik gelijk een foto maken en er bij zetten. Groetjes Gerda :p:p:p
anny Hollander

anny Hollander zegt:
Lekker en makkelijk te maken een 8