Gemakkelijk voor de zaterdagavond.
doe er stokbrood bij en knoflookboter.
									
Recept
« Terug naar recepten
					
						Maaltijdsoep met vis
						PT30M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Maaltijdsoep met vis
Een heerlijk maaltijdsoep met vis recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Barbara Metz
								
																
									Bereidingstijd:
									 30 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											3
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									gevonden in mijn map Eet-weekplanner
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Maaltijdsoep met vis te bereiden
 ansjovis uitlekken en fijnsnijden
(kabeljauw) vis in stukjes
prei in ringen snijden
teentjes knoflook grof hakken
prei + knoflook 10 minuten zachtjes garen in de olie op zacht vuur.
water + bouillonblokjes toevoegen en aan de kook brengen.
ansjovis + stukjes kabeljauw/witvis erbij.
los de santen op in de soep.
bestrooien met koriander
opdienen .
										(kabeljauw) vis in stukjes
prei in ringen snijden
teentjes knoflook grof hakken
prei + knoflook 10 minuten zachtjes garen in de olie op zacht vuur.
water + bouillonblokjes toevoegen en aan de kook brengen.
ansjovis + stukjes kabeljauw/witvis erbij.
los de santen op in de soep.
bestrooien met koriander
opdienen .
                    