Recept
« Terug naar recepten
					
						Maaltijdsalade met kip met nectarine en avocado
						PT30M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Maaltijdsalade met kip met nectarine en avocado
Een heerlijk maaltijdsalade met kip met nectarine en avocado recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Lambert de Bruijn
								
																
									Bereidingstijd:
									 30 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											4
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Onbekend
								
																																
									Bron:
									
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Maaltijdsalade met kip met nectarine en avocado te bereiden
Voorbereiden:
Snijd de kipfilet in reepjes of blokjes en kook ze in de kippenbouilon gaar in 12-15 min.Giet ze af en laat ze goed uitlekken.Snijd de andijvie in smalle reepjes.Schil de nectarines en de avocado's.Verwijder de pitten en snijd de vruchten in blokjes of plakjes.Besprenkel ze met citroensap tegen het verkleuren.Meng de ingredienten voor de dressing.
Bereiden:
Schep de kip,nectarine,avocado en de bieslook door elkaar.Spatel de dressing er luchtig door.Serveer de salade op de andijvie.
									Snijd de kipfilet in reepjes of blokjes en kook ze in de kippenbouilon gaar in 12-15 min.Giet ze af en laat ze goed uitlekken.Snijd de andijvie in smalle reepjes.Schil de nectarines en de avocado's.Verwijder de pitten en snijd de vruchten in blokjes of plakjes.Besprenkel ze met citroensap tegen het verkleuren.Meng de ingredienten voor de dressing.
Bereiden:
Schep de kip,nectarine,avocado en de bieslook door elkaar.Spatel de dressing er luchtig door.Serveer de salade op de andijvie.
                    