KookJij

Linzensoep

Een heerlijk linzensoep recept uit de afrikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 180 min
Personen: 8 personen
Categorieën:
  1. > Soepen - met Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Marokko
Keuken: Afrikaanse
Bron:
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Linzensoep te bereiden

Soepvlees zeker 2 uur laten trekken in ongeveer 2½ liter water.
daarna de linzen afspoelen en erbij doen.
De uien kleinsnijden en erbij doen de paprikapoeder de kruiden en de gezeefde tomaten ook.
De soep weer aan de kook laten komen en nog een uurje heel zachtjes laten pruttelen.
Als laatste op smaak maken met zout en flink veel versgemalen peper

Mijn kookverhaal (1TRUDI 1TROMPERT)

Dit is echt een heel makkelijk recept.
Een echte aanrader, mijn man is er stapel gek op.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst