Recept
« Terug naar recepten
					
						Krokante zalm met dipsaus
						PT30M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Krokante zalm met dipsaus
Een heerlijk krokante zalm met dipsaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Marijke Geurts
								
																
									Bereidingstijd:
									 30 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Voorgerechten - Warm
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											5
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									libelle
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Krokante zalm met dipsaus te bereiden
1. Spoel de zalm met water, dep goed droog en snij in reepjes van ongeveer 3 op 1 cm. 
2. Meng de citroen met de mosterd, peper en zout en bestrijk er de stukjes zalm mee. Klop de eidooier los en haal de zalm erdoor. Snipper de dille heel fijn en meng met het broodkruim. Haal de stukjes zalm door het kruim tot ze mooi gepaneerd zijn. Bak ze kort in wat olie.
3. Snij voor de dipsaus de dille en bieslook heel fijn en meng ze met de room, mosterd, een snuifje suiker en wat citroensap. Kruid met peper en zout.
									2. Meng de citroen met de mosterd, peper en zout en bestrijk er de stukjes zalm mee. Klop de eidooier los en haal de zalm erdoor. Snipper de dille heel fijn en meng met het broodkruim. Haal de stukjes zalm door het kruim tot ze mooi gepaneerd zijn. Bak ze kort in wat olie.
3. Snij voor de dipsaus de dille en bieslook heel fijn en meng ze met de room, mosterd, een snuifje suiker en wat citroensap. Kruid met peper en zout.
                    