Recept
« Terug naar recepten
					
						Kokos-scampisoep
						PT20M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Kokos-scampisoep
Een heerlijk kokos-scampisoep recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									sonja dejonckheere
								
																
									Bereidingstijd:
									 20 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									nina
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Kokos-scampisoep te bereiden
   Giet de bouillon in een pan en doe er de gember, kombu, vissaus, citroengras en peperreepjes bij. Laat ca 5 min. trekken op een zacht vuurtje. Voeg de scampi's toe samen met de kokosmelk en laat ca 10 min. zachtjes sudderen, doe er na 5 min. de broccoliroosjes bij, ze moeten beetgaar blijven. Breng op smaak met wat limoensap. Serveer warm.   
									 
                    




 
					