Recept
« Terug naar recepten
					
						Knoflookbeef
						PT240M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Knoflookbeef
Een heerlijk knoflookbeef recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Riet Noordzij-Toebak
								
																
									Bereidingstijd:
									 240 min
								
								
									Personen:
									2 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											2
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Amerika
								
																								
									Keuken:
									Amerikaanse
								
																								
									Bron:
									
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Knoflookbeef te bereiden
Hak de peper, pers de knoflook uit en meng de twee met de fijngehakte tijm en olijfolie. Marineer de biefstuk in dit mengsel. (minimaal 4 uur) 
Kook de aardappelen in de schil en snijd ze in blokjes.
Breng een ruime pan water aan de kook. Kook de haricot verts ong 15 min
Snipper de ui en fruit deze in een beetje olie. Bak de aardappel blokjes mee met de ui. Voeg de tomatenpuree toe en roer goed door.
Verwarm de oven op 150 graden.
Verhit een pan op hoog vuur en bak de biefstuk kort aan beide zijden.
Haal het vlees uit de pan en leg het op een ovenplaat.
Schenk de rest van de olie in de pan, warm het kort op en schenk het over het vlees. Plaats het geheel 5 minuten in de oven.
Haal het vlees uit de oven en pak het in aluminiumfolie in. Laat rusten tot het moment van serveren.
Voeg de kappertjes en het kappertjes vocht toe aan het bak vocht en pureer het geheel met de staafmixer glad.
									Kook de aardappelen in de schil en snijd ze in blokjes.
Breng een ruime pan water aan de kook. Kook de haricot verts ong 15 min
Snipper de ui en fruit deze in een beetje olie. Bak de aardappel blokjes mee met de ui. Voeg de tomatenpuree toe en roer goed door.
Verwarm de oven op 150 graden.
Verhit een pan op hoog vuur en bak de biefstuk kort aan beide zijden.
Haal het vlees uit de pan en leg het op een ovenplaat.
Schenk de rest van de olie in de pan, warm het kort op en schenk het over het vlees. Plaats het geheel 5 minuten in de oven.
Haal het vlees uit de oven en pak het in aluminiumfolie in. Laat rusten tot het moment van serveren.
Voeg de kappertjes en het kappertjes vocht toe aan het bak vocht en pureer het geheel met de staafmixer glad.
                    