Recept
« Terug naar recepten
					
						Knapperige groenten met auberginedip
						PT35M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Knapperige groenten met auberginedip
Een heerlijk knapperige groenten met auberginedip recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Marijke Geurts
								
																
									Bereidingstijd:
									 35 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											3
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Thailand
								
																								
									Keuken:
									Oosterse
								
																								
									Bron:
									thaiskookboekje
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Knapperige groenten met auberginedip te bereiden
 Maak de aubergine schoon en kook hem in een pan met ruim kokend water in 25 minuten gaar.Schep de aubergine uit de pan,laat hem iets afkoelen en halveer hem in de lengte.Schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil en doe het over in de keukenmachine.Pers de limoen uit.Voeg de garnalenpasta,vissaus,suiker en het limoensap aan de aubergine toe en meng alles tot een gladde saus.Voeg naar smaak eventueel nog wat vissaus toe.Maak de groenten schoon.Snijd de komkommer in sticks en de wortels in stukken.Doe de auberginesaus over in een schaaltje en zet deze op een grote schaal.Schik de groenten eromheen. 
									 
                    





 
					