Recept
« Terug naar recepten
					
						Kip-shoarmaschotel met rösti en kaas
						PT10M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Kip-shoarmaschotel met rösti en kaas
Een heerlijk kip-shoarmaschotel met rösti en kaas recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Gerard Vijverberg
								
																
									Bereidingstijd:
									 10 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											11
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Kip-shoarmaschotel met rösti en kaas te bereiden
Boter verhiiten in braadpan
Kipshoarmavlees in ca. 5 min. bruinbakken.
Sperziebonen erdoor scheppen. Laten afkoelen. Ovenschaal invetten en het mengsel erin scheppen. In een kom de rösti en geraspte kaas mengen. Rósti-kaasmengsel over het shoarmavlees verdelen en goed aandrukken. Sesamzaad erover strooien. Oven voorverwarmen op 200 gr. en in het midden van de oven gaar laten worden in 40 min.
									Kipshoarmavlees in ca. 5 min. bruinbakken.
Sperziebonen erdoor scheppen. Laten afkoelen. Ovenschaal invetten en het mengsel erin scheppen. In een kom de rösti en geraspte kaas mengen. Rósti-kaasmengsel over het shoarmavlees verdelen en goed aandrukken. Sesamzaad erover strooien. Oven voorverwarmen op 200 gr. en in het midden van de oven gaar laten worden in 40 min.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
 
									mvijverberg zegt:
Bedankt. ;) :p
 
									Katja zegt:
 
									sandra zegt:
 
									Katja zegt:
 
                    





 
					
Karen. zegt: