KookJij

Recept voor kip cabonader

Een heerlijk kip cabonader recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 120 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Gevogelte
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee

Bereiding

Bereiding

snij de uien fijn en het knoflook ook fijn. Doe olie in de pan doe wat je fijn gesneden heb in de pan laat alles bijna geel worden. Doe hier bij de champions fijn gesneden er door heen en de paprika in stukjes er door heen roer alles goed door elkaar heen. Als dit goed is haal dit uit de pan.
Doe van te voren de kip in een schaal zout en peper er op daar na
mosterd over de kip doen daarna zoute ketjap er door doen en wat olie er door doen laat het 1 uur staan. hier na doe olie in de pan doe het mensel kip en wat er bij zit in de pan op hoog vuur draai alles goed om
hierna als de kip bijna goed is doen de uien en knoflook en de champions en de paprika toe. Roer alles goed door, hier na alles over gieten met water en laat het goed door koken als dit gedaan is zet de pan op laag vuur. Na 1 uur is het klaar voor het gebruik.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

HENNY

HENNY zegt:
Hoi ik kom even terug op
Reactie van Moo,kip cabonader is het boven stuk van de kippen poot dit is het lekkers de van de kip je kunt het nog in kleine stukjes knippen.dit is zo lekker.
brandaris

brandaris zegt:
ik kom even terug op de reactie van:Geertje lang geleden geeft niet om iets teknippen is de kip in twee stukken teknippen?
Geertje

Geertje zegt:
Hoi Henny,

Bedankt voor het recept ik heb alleen een vraag. Ik sta hier met de schaar in de handen (zoals bij de benodigdheden staat) maar waarvoor moet ik deze gebruiken? Moet ik hiermee de paprika's knippen?

Met vriendelijke groeten
jodi

jodi zegt:
beetje jammer dat de hoeveelheden er niet bij staan lijkt me lekker verder grJodi
Henny

Henny zegt:
Hallo Monique ik kom even terug op mijn recept kip cabonader dit zijn boven stukken van een kip.jij vroeg ook of je kipfilets kon gebruiken hier voor ja dit kan ook gebruikt worden.
Moo

Moo zegt:
Ik zit in het buitenland. Kan iemand mij vertellen wat cabonader precies is? Kan ik ook gewone kipfilets gebruiken?
henny

henny zegt:
mijn recept is allen met de mosterd er door smaakt het zo lekker gewoon uit proberen ook bij wat van vlees soord dit geef zo`n kracht in je zelf als je het proeft.
brandaris

brandaris zegt:
ik had dit gemaakt voor de tweede kerst dag dit recept en voor wie ik dit gemaakt had ze zij dit is zo lekker alleen al de geur die zij ruikt is zo fijn.
brandaris

brandaris zegt:
dit recept kun je ook in kleine stukjes maken en gebruiken voor de voor oud jaar`s avond de smaak is zo lekker je kunt het eten als snacks.
brandaris

brandaris zegt:
dit recept is zo lekker
je weet niet als je het proef alleen al de smaak in je mond is zo lekker?