Recept
« Terug naar recepten
					
						Kalfsvlees in Marsala
						PT30M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Kalfsvlees in Marsala
Een heerlijk kalfsvlees in marsala recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Bert Allers
								
																
									Bereidingstijd:
									 30 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Hoofdgerechten - Vlees
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  									
                  									335 kCal energie
																																							
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											3
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Italie
								
																								
									Keuken:
									Europese
								
																								
									Bron:
									Tip culinair
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Kalfsvlees in Marsala te bereiden
Klop het vlees tussen palsticfolie dunner en wentel de plakjes door de bloem.
Verhit de boter in een wijde braadpan en bak de lapjes vlees aan beide kanten mooi bruin.
Bestrooi het vlees met zout en peper.
Schuif het vlees iets aan de kant, voeg in beetjes de wijn toe en laat de saus al roerend binden.
Laat het gerecht met deksel op de pan nog ongeveer 25 min. zachtjes stoven.
Voeg eventueel nog iets water toe.
Garneer met de peterselie.
									Verhit de boter in een wijde braadpan en bak de lapjes vlees aan beide kanten mooi bruin.
Bestrooi het vlees met zout en peper.
Schuif het vlees iets aan de kant, voeg in beetjes de wijn toe en laat de saus al roerend binden.
Laat het gerecht met deksel op de pan nog ongeveer 25 min. zachtjes stoven.
Voeg eventueel nog iets water toe.
Garneer met de peterselie.
                    