Al de derde keer gemaakt. Een tijd geleden  op het vis dinertje voor de 70 ste
verjaardag van onze overbuurman. Het stel eet geen vlees, dus was het
hele diner op basis van vis en vegetarische gerechten. Ideaal is het om 4 kleine een persoons ovenschaaltjes te gebruiken. Een grote schaal kan natuurlijk ook.
									
Recept
« Terug naar recepten
					
						Kabeljauw uit de oven met cherrytomaatjes, feta en olijfringetjes
						PT20M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Kabeljauw uit de oven met cherrytomaatjes, feta en olijfringetjes
Een slank gerecht met smaken uit Zuidelijke streken. Snel klaar uit de oven en geen omkijken naar.
            
            
					
									Recept van:
									Lidy Berkx
								
																
									Bereidingstijd:
									 20 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Griekenland
								
																								
									Keuken:
									Mediterrane
								
																								
									Bron:
									Weet ik niet meer
								
																								
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Kabeljauw uit de oven met cherrytomaatjes, feta en olijfringetjes te bereiden
- Verwarm de oven voor op 200 graden. Leg de vis in een licht ingevette ovenschaal.
- Bestrooi de vis aan beide kanten met peper naar smaak en besprenkel ze met olijfolie. Verdeel de cherrytomaatjes, over de visfilets en verkruimel er ook de feta over.
- Verdeel de olijfringetjes over het geheel. Zet de schotel 15- 20 minuten in het midden van de oven.
- Bak ondertussen de krieltjes regelmatig kerend goudbruin. Strooi de verse peterselie over de vis en serveer met de krieltjes.
 
                    





 
					
