KookJij

Kabeljauw met schubben van chorizo

Een heerlijk kabeljauw met schubben van chorizo recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 6 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Lambert
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kabeljauw met schubben van chorizo te bereiden

Haal voorzichtig met een vlijmscherp mes de huid van de kabeljauwmoten (of vraag het de vishandelaar).Snijd de chorizoworst in dunne schijfjes.Bestrijk de huidkant van de kabeljauwmoten met eidooier en leg de plakjes chorizo dakpansgewijs op de vis en bestrooi deze evt. nog met zout.Laat een koekepan met een dikke bodem goed heet worden, doe er een stuk boter in en draai het vuur naar middelmatig.Bak eerst de met de chorizo beklede kant 3 á 4 min. en keer de moten met een brede spatel.Bak de andere kant ook 3 á 4 min.
Lekker met gekookte aardappelen met een gemengde gekookte groente.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst