KookJij

Javaantjes

Een heerlijk javaantjes recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: nvt personen
Categorieën:
  1. > Taarten, gebak & ijs - Gebak
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Javaantjes te bereiden

1. Los de oploskoffie op in de melk.
2. Meng de melk met de boter, bastardsuiker en het zout.
3. Kneed de bloem erdoor en vorm er een deegbal van. Laat het deeg afgedekt 1 uur rusten in de koelkast.
4. Verwarm de oven voor op 170°c. Rol het deeg op een licht met bloem bestoven werkblad uit tot een lap van 3 mm dik. Steek er met de uitsteekvorm koekjes uit en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat.
5. Bak de koekjes 15 min. in de oven.


Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst