KookJij

Japanse eierwraps met garnalen

Een heerlijk japanse eierwraps met garnalen recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Japan
Bron: C1000 - S. Wolf 250413
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Japanse eierwraps met garnalen te bereiden

Meng in een kom de tomaat met de bieslook en de garnalen en voeg naar smaak woksaus, peper en zout toe.
Klop de eieren met de sojasaus en water los.
Verwarm de koekenpan op vrij laag vuur.
Bestrijk de bodem met olie. Laat een kwart van het eiermengsel over de hele bodem uitlopen.
Bak de omelet op laag vuur gaar.
Laat de omelet op bakpapier glijden.
Bak zo nog 3 omeletten.
Verdeel de sla over de omeletten, maar laat een flinke rand vrij.
Leg in het midden een lijn van het tomaten-garnalenmengsel.
Vouw de omeletten over de vulling.
Rol ze zo strak mogelijk op en pak elke rol in vershoudfolie.
Bewaar tot gebruik in de koelkast.
Snijd de rollen schuin door en serveer eventueel met extra sojasaus.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst