KookJij

italiaanse gehaktballetjes

Een heerlijk italiaanse gehaktballetjes recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Vlees
  2. > Hapjes - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: mijn pappa
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe italiaanse gehaktballetjes te bereiden

doe het gehakt in de schaal
doe de eieren, geperste knoflook,peper,zout, de 2 zakjes parmezaanse kaas en meng alles goed door.
Doe er paneermeel in, zodat het mengsel niet te nat is en waar je nog goed balletjes kan draaien.
Even proeven of er genoeg zout en peper in zit.
Draai kleine balletjes gehakt.
Zet de pan op, en warm hem op.
Is de pan warm, schenk dat de olie in de pan, tot ongeveer de helft van de balletjes onder zit.
Bak ze lekker bruin.

Mijn kookverhaal (gaetano pichierri)

recept heb ik van mijn vader

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

franeke

franeke zegt:
hmmmmmmmmmm.....ik ga deze zeker proberen, ik ben verlekkerd op italiaans ! :p
gaetano

gaetano zegt:
in een zakje zit 40gr.:)
sentingh

sentingh zegt:
hier in suriame verkopen ze parmesaanse kaas in flesjes.hoeveel gram is zo'n zakje?
helen

helen zegt:
vind ik echt lekker!
:)