KookJij

Indonesische pindabouillon

Een heerlijk indonesische pindabouillon recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Indonesie
Keuken: Oosterse
Bron: ah
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Indonesische pindabouillon te bereiden

Bouillon aan de kook brengen.
Pindakaas,kruiden en sambal toevoegen en met garde kloppen tot pindakaas is opgelost.
Alfalfa toevoegen.
Bouillon over vier koppen verdelen.
Tuinkers afknippen een over bouillon strooien.Je kunt er naar believen wat plakjes banaan insnijden.


Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

wim

wim zegt:
gelijk geprobeerd,super!!!soepie.;):p:)