Recept
« Terug naar recepten
					
						IJsje van sinaasappel-nectarine
						PT315M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			IJsje van sinaasappel-nectarine
Een heerlijk ijsje van sinaasappel-nectarine recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Sascha ten Brink
								
																
									Bereidingstijd:
									 315 min
								
								
									Personen:
									6 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > IJs
									Bevat per éénpersoons portie:
                  									
                  									80 kCal energie
1 Gram eiwit
20 Gram koolhydraten
								1 Gram eiwit
20 Gram koolhydraten
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											1
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									Allerhande 07 2011
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe IJsje van sinaasappel-nectarine te bereiden
  Verhit 100 ml water met suiker totdat alle suiker is opgelost. 
Laat afkoelen.
Voeg het sinaasappelsap toe aan de suikersiroop.
Verdeel de partjes over de ijsvormpjes.
Vul de ijsvormpjes aan met het sinaasappel-siroopmengsel.
Zet in de vriezer en laat in circa 5 uur bevriezen.
									Laat afkoelen.
Voeg het sinaasappelsap toe aan de suikersiroop.
Verdeel de partjes over de ijsvormpjes.
Vul de ijsvormpjes aan met het sinaasappel-siroopmengsel.
Zet in de vriezer en laat in circa 5 uur bevriezen.
 
                    
 
					