KookJij
Lees meer Lees minder

Overig

Op deze pagina vind je alle overige gerechten, die vallen onder de hoofdgerechten.

Reset filter

Geavanceerd filter

Subcategorie
Filters worden geladen

Overig1 recepten

    1. Ingredienten: -1 runderschenkel, -500 gram rundersoepvlees in kleine blokjes, -4 runderbouillonblokjes, -1 winterwortel in kleine blokjes, -1 knolselderij in kleine blokjes, -1 grote ui in kleine blokjes, -2 aardappelen in kleine blok...
    2. Ingredienten: 1 doos kikkerbillen, 3 flinke tenen knoflook fijn gesneden, 3 el gehakte peterselie, 1 pakje roomboter, 1 kopje olijfolie
    3. Ingredienten: +/- 20 schijven racletkaas, groenten:, 150 gr geraspte wortelen, 150 gr tricolore paprika in blokjes, 150 gr parijse champignons in schijven gesneden, 1 rode ajuin in fijne halve ringen, 1 ajuin in fijne halve ringen, 15...

    4. Ingredienten: Voor de roti pannenkoek:, 500 gr. tarwe bloem, 1 zakje dr. oetker bakpoeder, 500 gr. extra bloem, 1 theelepel zout, 1 kopje zonnebloem olie, 3 á 4 kopjes lauwwarm water, Voor de roti vulling:, 250 gram gele linzen, 5 eet...
    5. Ingredienten: 1/2 pak witbroodmix, 11/2 deciliter water, 450 gram runderlappen, 30 gram boter of margarine, 6 uien, 1 deciliter rode port, 30 gram bloem, 4 deciliter runderbouillon, 1 takje tijm, 1 takje rozemarijn, 1/2 theelepel gedr...
    6. Ingredienten: - 1 grote frietaardappel, - 1 tomaat, - 1 grote champignon, - 1 rode ajuin, - een handvol rucola, - een flinke scheut room, - 4 eikes vers van de pers, - geraspte en gedroogde trattoria kaas, - een snuifje zout, - paprik...
    7. Ingredienten: - halve rode paprika in fijne reepjes, - halve gele paprika in fijne reepjes, - halve groene paprika in fijne reepjes, - 200 gr champignons in 4 gesneden, - 200 gr sojascheuten, - 1 wortel in fijne ringen gesneden, - een...
    8. Ingredienten: 300 gram rundergehakt, 1 prei, 1 uitje, 3 teentjes knoflook, 2 paprika’s (klein rood/groen), 1 blik tomatenblokjes, 1 blikje tomatenpuree, 1 blik bruine bonen, 1 blik rode bonen, 1 blikje maiskorrels (afhankelijk van bli...

    9. Ingredienten: 1 kg. zelfrijzend bakmeel, ca. 750 ml. water, ca. 250 gr. gele (split) erwten, 2 teentjes verse knoflook (geperst of gemalen), snufje zout, 1 eetlepel komijn, olijf- of zonnebloemolie, vloeibare boter, Kip massala met aa...
    10. . Ingredienten: 1 pot Aardappel Anders, bacon ui, 600 gr. Aardappelschijfjes, diepvries, 500 gr. Gehakt, half-om-half, gekruid, 1 eetl. Margarine, vloeibaar, 1 Paprika, groen, 2 Spaanse pepers, 1 Ui, 750 gr. Zuurkool
    11. Ingredienten: - 150 gr beschuiten, - dragon, - salie, - rozemarijn, - basilicum, - grof zeezout, - knoflookpoeder, - venkelzaadjes, - roze bessen (peper), - zwarte peperbolletjes
    12. Ingredienten: 2 lamsboutsnede, peper, zout, boter, 200 gr pasta, een stuk rode paprika, een stuk groene paprika, een stuk courgette, enkele roosjes broccoli, 2 pijlen witloof, 4 trostomaatjes, olijfolie, 2 soeplepels rode pesto
    13. Ingredienten: 500 gram vluggort, stuk rookspek, 1 rookworst, zakje dikke rozijnen, paar takjes kervel, 1,5 liter karnemelk

    14. Een overheerlijk mals stukje vlees! Ingredienten: - 1 kg Ardeens gebraad, - boter, - 200 gram rode ajuin, - 6 pijlen witloof, - 600 gram spinazie, - nootmuskaat, - knoflookpoeder, - gemalen peper, - 150 ml room, - boter, - 10 tal aardappelen, - boter, -1eitje vers van...
    15. . Ingredienten: 1 grote Rookworst, 1 Groene/savooie kool, 1 Ui, 75 gr. Paneermeel, 1 eetl. Kerriepoeder, 150 gr. Oude kaas, geraspt, 2 eetl. Boter, 1 dl. Bouillon
Zoekresultaten worden geladen

Laatst toegevoegde recepten

  1. Kruidnootjes
    Kruidnootjes Categorie Sinterklaas, Sinterklaas
    Niet alleen lekker in de Sinterklaas periode maar het hele jaar als koekjes Ingredienten: 100 gram zelfrijzend bakmeel, 50 gram bruine basterdsuiker, 40 gram harde boter, 1 theel. speculaaskruiden, 2 eetl. melk
  2. Groene koolschotel
    Groene koolschotel Categorie Overig
    . Ingredienten: 1 grote Rookworst, 1 Groene/savooie kool, 1 Ui, 75 gr. Paneermeel, 1 eetl. Kerriepoeder, 150 gr. Oude kaas, geraspt, 2 eetl. Boter, 1 dl. Bouillon
  3. Zuurkoolschotel bacon-ui
    Zuurkoolschotel bacon-ui Categorie Overig
    . Ingredienten: 1 pot Aardappel Anders, bacon ui, 600 gr. Aardappelschijfjes, diepvries, 500 gr. Gehakt, half-om-half, gekruid, 1 eetl. Margarine, vloeibaar, 1 Paprika, groen, 2 Spaanse pepers, 1 Ui, 750 gr. Zuurkool
  4. Tomatensoep, Chinese
    Tomatensoep, Chinese Categorie met Groente
    Niet meer naar de Chinees. Ingredienten: 2 eetl. Basterdsuiker, bruin, 1 mespuntje Cayennepeper, 1 eetl. Gembersiroop, 150 gr. Kalkoenfilet, 1 pot Kippenbouillon, 75 gr. Prei, 1 theel. Ketjap, 2 pakjes Tomato Frito (Heinz), 5 dl. Water
  5. Bospaddenstoelensoep
    Bospaddenstoelensoep Categorie met Groente
    Dit is een Pazablipo recept (Pakje,zakje, blikje of potje) want ik ben maar een hobbykok. Ingredienten: 1 pakje Bospaddenstoelensoep (Jumbo), 100 gr. Champignons, 100 gr. Oesterzwammen, 100 gr. Shii-take, 1 Sjalotje, 150 gr. Schouderhamreepjes, 2 eetl. Peterselie, vers, 2 eetl. Margarine, vloeibaar, 1,5 liter Water, peper
  6. Gevulde koekoek met kruidige appelen
    Gevulde koekoek met kruidige appelen Categorie Gevogelte
    Dit gerecht is heerlijk met gebakken aardappeltjes. Ingredienten: 6 Jonagold-appelen, 4 El Calvados, 180 g verse boerenkaas, 1 Mechelse koekoek, 4 El boter, 1 El honing, 2 eetlepels olijfolie, 1 vanillestokje, mespuntje kaneel, 400 ml kippenbouillon, maiszetmeel, zout, peper
  7. Gebakken kwartels met tijm, delicaat gekruide champignonsaus en sperziebonen
    Gebakken kwartels met tijm, delicaat gekruide champignonsaus en sperziebonen Categorie Gevogelte
    . Ingredienten: 4 kwartels, 80 g boter, 8 takjes verse tijm, 12 kleine, vaste aardappelen, 300 g sperziebonen, 500 g Parijse champignons, 1 El olijfolie, 200 ml room, 1/2 tl 4 specerijen, 4 stengels bieslook, zout, zwarte peper
  8. Pannenkoek met boschampignons en eieren
    Pannenkoek met boschampignons en eieren Categorie Warm
    . Ingredienten: 150 g patisseriebloem, 5 eieren, 40 cl melk, boter, 1 sjalot, 300 g boschampignons, 200 g verse kaas met look en fijne kruiden, rucola, olijfolie, zeezout, zwarte peper van de molen
  9. Franse bonensoep
    Franse bonensoep Categorie Maaltijdsoepen
    . Ingredienten: 2 zakken Franse/Provençaalse roerbakgroente (AH), 3 pakken Tomatientje (Appelsientje), 1 pot (340 gr) Witte bonen in tomatensap, 500 gr. Kalkoenfilet, 1 blokje Kippenbouillon, 4 eetl. Olijfolie, Maggi (hot), Aromat, Pepe
  10. Courgettesaus
    Courgettesaus Categorie Overig
    . Ingredienten: 1 kleine pot Pastasaus, basilicum, 250 gr. Champignons, 1 Courgette, 500 gr. Half-om-half gehakt, gekruid, 1 blikje Tomatenblokjes, 1 Ui, 1 theel. Gehakte knoflook, 2 eetl. Basilicum