KookJij

Hollandse biefstuk met groene asperges

Een heerlijk hollandse biefstuk met groene asperges recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron: www.boursin.nl
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Hollandse biefstuk met groene asperges te bereiden

Was de asperges en snij ze schuin in plakjes. Verwarm 2 el olie en de boter in een koekenpan. Bestrooi de biefstukken met peper en zout en bak ze bruin in de koekenpan. Laat ze op laag vuur tot het juiste punt gaar worden ( in ca. 3 minuten per kant voor medium). Neem ze uit de pan en houd ze warm in aluminiumfolie. Verwarm de koekenpan opnieuw en bak in het braadvet de asperges kort aan. Blus af met Boursin Cuisine en een scheutje water. Roer de nootmuskaat erdoor en laat de asperges afgedekt 5 minuten stoven. Serveer de biefstukken op een bedje van de asperges en serveer er bijvoorbeeld rijst bij.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst